Sapaco

VORTEX®

Sistem pentru toate inhalatoarele cu doza controlata obisnuite (MDI) cu tub metalic antistatic, ce asigura o dozare sigura.

• Mic, usor si comod
• Pentru varste de 4 ani si peste

" Apasati si inspirati " aceasta poate fi versiunea prescurtata a instructiunilor de utilizare a MDI. Din pacate nu este chiar atat de usor pentru multi pacienti, in special pentru copii si persoanele varstnice. Ambele grupe au adesea dificultati cu declansarea pulverizarii si inspirarea in acelasi timp. Ca rezultat aceasta inseamna ca foarte adesea o mare parte din medicament se depoziteaza in gura si in gat.

Tubul antistatic al VORTEX® ajuta la depasirea acestor dezavantaje ale MDI . Dupa declansarea pulverizarii, pacientul dispune de un timp in care sa inspire medicamentul din VORTEX®.
In acest fel este mult mai usor sa coordoneze apasarea si inhalarea, iar dozarea sigura face terapia mai eficienta. Datorita principiului unic de rasucire tip ciclon, norul medicamentos este amestecat in vortex cand pacientul inspira. In aceste conditii picaturile fine sunt directionate direct in plamani si nu se mai formeaza depuneri nedorite de medicament in gura si in gat.

VORTEX® se poate spala in masina de spalat vase, se poate fierbe, dezinfecta si steriliza pentru utilizare in spitale.

Mastile livrate sunt detasabile si interschimbabile. De exemplu, masca copil A poate fi inlocuita usor cu masca copil B pe masura ce copilul creste.VORTEX®
VORTEX®
VORTEX®
VORTEX®
VORTEX®