20
http://sapaco2000.ro/  
RO EN
Cautare
 

Regenerare tesut ocular

Regenerare tesut ocular
Regenerare tesut ocular
Mareste
Regenerare tesut ocular
sau ne puteti contacta pe adresa de email:

comercial@sapaco2000.ro
Pret: Indisponibil
Vizualizare document produs
Specificatii

PICATURI OCULARE CU SER AUTOLOG

 Lacrimile umane sunt bogate in “elemente naturale unice” si factori de crestere cum ar fi vitamine, fibronectina, citochine, albumine – importante pentru mentinerea unei cornee si epiteliu conjunctival sanatoase. Aceste componente nu se gasesc in preparatele de lacrimi artificiale care adesea contin conservanti, stabilizatori si alti aditivi care potential induc reactii alergice. Picaturile de ochi din ser autolog rezolva aceste dezavantaje prin caracteristicile lor biochimice asemenatoare lacrimii si furnizeaza componente nutritionale.

Astfel ele sunt folosite “nu numai pentru a umidifica suprafata ochiului, dar si pentru a oferi factori nutritionali si de crestere necesari pentru a mentine fezabilitatea celulara in procesele de reparare epiteliala, precum si componente bactericide care reduc riscul contaminarii si infectiei”.

CUM ACTIONEAZA COMPONENTELE SANGUINE IN OFTALMOLOGIE

 Sangele uman contine ser si trombocite, bogate in factori de crestere care participa activ atat in mentinerea activitatii normale a ochiului cat si in repararea tesutului vatamat. Este folosit cu succes in tratarea afectiunilor acute cat si cronice, precum si a sindromului de ochi uscat.

 

.